. Cans – Ons bedrijf

Wie zijn wij?

Door het ontbreken van efficiënt capaciteits- en performancemanagement zijn veel DataCenter managers niet ‘in control’. De kracht van CANS ligt in het optimaliseren van het totale DataCenter beheer waardoor u de touwtjes weer stevig in handen krijgt.
CANS kent als geen ander de spanningsvelden op het gebied van DataCenter beheer. De innovatieve oplossingen welke CANS kan leveren zorgen voor een holistisch overzicht van de complete infrastructuur. Het resultaat is een organisatie breed monitoring-, registratie- en beheersysteem met een realtime presentatie en een enorme verbetering van de efficiëntie en serviceverlening. Kortom: met de oplossingen van CANS wordt de beheerorganisatie weer een geoliede machine.

Uw kennispartner
CANS heeft ruim twintig jaar internationale ervaring op het gebied van DCIM, IT Service Management en Infrastructure Management. Sinds de oprichting in 1994 heeft CANS talloze malen bewezen een waardevolle en creatieve partner te zijn voor grote organisaties en bedrijven. Door de unieke kennis en jarenlange ervaring is CANS uw gesprekspartner op álle beheerniveaus en al uw interne partijen. Voor DCIM optimalisatie is kennis nodig van koeling, monitoring, vermogen, DataCenter Operations, luchtverplaatsingen, verbindingen en IT Assets. Onze Consultants hebben een procesachtergrond op basis van het ITIL / ITSM beheermodel. Daarnaast beschikken zij over technische DataCenter kennis op alle relevante niveaus en hebben ervaring in het optimaliseren van het beheer van DataCenters.

CANS streeft naar een open en direct contact met haar klanten.